preskoči na sadržaj

Srednja škola Dragutina Stražimira

Login

SREDNJA ŠKOLA DRAGUTINA STRAŽIMIRA

GUNDULIĆEVA 2a

10 380 SVETI IVAN ZELINA

ured@ss-dstrazimira-svetiivanzelina.skole.hr

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
AKTIVNOSTI LOKALNOG VOLONTERSKOG CENTRA
Autor: Martina Zerec, 2. 11. 2020.

Dragi učenici, poštovani roditelji!

u privitku („opširnije“) dostupna je prezentacija „Mogućnosti volontiranja u Zelini“, putem koje vas želimo upoznati s aktivnostima Lokalnog volonterskog centra, kao i s aplikacijom LVC Zelina.

LVC Zelina je aplikacija koja pruža široku bazu podataka o volonterima i aktualnim volonterskim aktivnostima i akcijama na području našega grada, te joj je moguće pristupiti putem mobilnih uređaja.

Korisnici aplikacije mogu biti volonteri i organizatori volontiranja.

Ako se korisnik u sustav prijavljuje kao volonter, imat će mogućnost pregleda svih volonterskih aktivnosti, mogućnost prijave i sudjelovanja u volonterskim akcijama i aktivnostima, kao i pregled svih volonterskih akcija u kojima je prethodno sudjelovao, uz pregled broja ostvarenih volonterskih sati.

Ako se korisnik u sustav prijavljuje kao organizator volontiranja, imat će mogućnost prijave volonterskih aktivnosti ili akcija koje planira provoditi, slati obavijesti i oglase volonterima te evidentirati izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima.

Aplikacija na jednom mjestu nudi najvažnije informacije za volontere i organizatore volontiranja na području Svetog Ivana Zeline. Besplatna je i jednostavna za korištenje uz brz pristup i mogućnost primanja push obavijesti bez potrebe za stalnim osvježavanjem. Potrebno ju je samo instalirati na Android ili iOS uređaj i registrirati se u nekoliko jednostavnih koraka.

Prijaviti se možete putem poveznice: https://lvc.zelina.hr/admin/ , a više informacija o aplikaciji potražite na:  https://lvc.zelina.hr/  

Izrada aplikacije financirana je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekta „Volontirajmo zajedno“.

Napominjemo da za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa Srednja škola Dragutina Stražimira nažalost neće poticati volonterske aktivnosti u vrijeme redovne nastave, odnosno učenici koji žele volontirati slobodni su to činiti isključivo temeljem osobne odluke u svoje slobodno vrijeme, poštujući propisane epidemiološke mjere.

U nadi da će se epidemiološka situacija u skoro vrijeme normalizirati i omogućiti kvalitetnije i češće sudjelovanje naših učenika i djelatnika u volonterskim akcijama i tijekom nastave, srdačno vas pozdravljamo.

Ravnateljica
Priloženi dokumenti:
Mogucnosti_volontiranja_u_Zelini.pptx (6.60 MB)
Dopis_SS_DS.pdf (731.13 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju